Förändringar i programmet…

Ingenting är ju beständigt, sägs det. Detta gäller uppenbarligen även för Seniorcupen… Vi har blivit informerade av Västerås CK att de avser att ta en paus i sitt arrangemang av ”Anundsloppet” 2011. Därför stryks denna deltävling ur Seniorcupen.

Detta leder till en översyn av programmet, och då framgår det ganska klart att även deltävlingen i Ramnäs ”Sista Chansen” inte har samma självklara plats. Nu ska det visserligen köras en tävling i Fagersta istället för Anundsloppet, vad vi har förstått. Men detta är tyvärr inte ett fulgott alternativ för Seniorcupen, främst för att de planerar att ha både veteran- och seniorklasser, vilket strider mot en av våra principer – att deltävlingar i Seniorcupen ska köras på tävlingar utan veteranklass för att få en så stor och intressant seniorklunga som möjligt.

Som grädde på moset så är hela denna helg tveksam ur våra riktlinjer, då CK U6 arrangerar finalen i Veterancupen på Hökensås just denna helg 17-18 september. Olyckligt med denna krock tycker vi, särskilt som helgen innan 10-11 september är HELT fri från några landsvägstävlingar i programmet…

Vi stryker alltså de två sista deltävlingarna ”Sista Chansen” och ”Anundsloppet” ur Seniorcupen, som nu alltså består av 6 deltävlingar.

Misströsta dock icke! Vi undersöker om det kan finnas alternativa tävlingar som kan komplettera cupen. Kanske finns det någon sugen klubb som kan ta ett nytt arrangemang 10-11 september som en Final i Seniorcupen 2011? Hör av er i så fall.

Annonser

Vad tycker Du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: