Hammarö 3-dagars, GP

GP elit

Kanske den nervigaste tävlingen… Kanske den blåsigaste… Många bonussekunder till totalresultatet var uppe på spel, närmare bestämt 10 respektive 5 till ettan och tvåan på varv 2, 4, 6, 8, och 10. Dessutom 40 – 25 – 15 till de tre första i mål. Kanske var det detta som fick iväg en liten utbrytning som fick utrymme i 2-3 varv, men när det var 4 varv kvar så var fältet samlat, sånär som på en liten grupp som spottades ut där bak på ett tidigt stadium.

Avvaktande och tajt cykling i motvinden upp till rondellen i början på upploppet, på varje varv så det gällde att välja sina tillfällen att avancera i fältet utan att hamna först – för där var det blåsigt och jobbigt!

Bäst spurtade Joakim Karlsson, Team CK Mumien.se som i och med segern hoppade upp från 3e till 1a plats i Seniorcupen! Tvåa blev Jonas Tell, CK Ymer och trea Jerker Strömqvist Oskarshamn CK. Liksom på tempot så fick de 15 första poäng och i lagtävlingen dominerade återigen Team CK Mumien.se som tog sin tredje raka lagseger och leder nu den tävlingen på 217 poäng före Sportlife – Team Kungälv på 99 poäng. Läs mera om detaljerna under fliken ”Cupställning” som nu är uppdaterad.

Imorgon är det dags för Linjeloppet!

(Bilden ovan är från Elitens linjelopp. Inläggsförfattaren var ute och cyklade och kunde inte fotografera under Seniorernas lopp. Men det såg ungefär likadant ut, och en bild är ju fint att titta på…)

Annonser

Vad tycker Du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: