Hammarö 3-dagars, temporesultat

Tempo Hammarö

Hammarö 3-dagars är äntligen igång! Efter en hel del strul i fredags kväll med resultathanteringen från Prologen, så var det idag dags för första ”riktiga” etappet – tempoloppet. (Prologen blev för övrigt neutraliserad då arrangören inte lyckades få fram korrekta tider trots idogt arbete fram till 03.00 natten mot lördagen och support från skaparna av förbundets resultatprogram)

En nygammal bansträckning kördes idag på tempoloppet, med en ca 16,5 km lång vändpunktsbana in mot Karlstad. I princip helt flack men med en ”kulle” på ca 20 höjdmeter som skulle passeras på ut- och hemvägen. Förhållandena var fina med sol och behagliga temperaturer. En västlig vind på några sekundmeter bidrog till utmaningen.

Johan Olsson, Team CK Mumien.se avgick med segern på tiden 21.27,7 (46,2 km/h), 12,2 sekunder före tvåan Tomas Löfgren Borlänge CK och 17,3 sekunder före trean Daniel Nyström CK Master.

De 15 första får poäng i Seniorcupen, och de 3 första ovan ska även få en påse med priser från Cyclecomponents och High5 i samband med ceremonin för utdelning av ledartröjan ikväll innan prologen. Alla pallplatser på deletapperna får dessa påsar liksom de tre första i totalresultatet (dessa får även lite extra fina priser från Aerozine och Rudy Project!). Som kuriosa kan nämnas att Cyclecomponents sponsrar Hammarö-helgen med presentkort till ett värde av sammanlagt 3000 kr!

Tempo Hammarö

Tempo Hammarö

Annonser
Comments
One Response to “Hammarö 3-dagars, temporesultat”
  1. seniorcupen skriver:

    Under fliken ”Cupställning” finns nu även de sammanlagda resultaten efter tempot, både för Lag och Individuellt!

Vad tycker Du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: