Ringenloppet – äntligen resultat!

Nu skulle man kunna tro att förseningen med publiceringen av resultat har att göra med attangerande CK Ringen – icke! Undertecknad får ta på sig skulden och delvis skylla på taskiga uppkopplingsmöjligheter under pågående semester. Känns som att det är dags att ta ett par kliv ytterligare in i den digitala verkligheten och fixa mobilt bredband eller nåt. Med epitetet ”Sveriges fräschaste Cup” så duger givetvis inte denna brist på uppdatering. Ursäkta.

Så en kort resumé av loppet! Alltid kul att läsa lite olika bloggar och upplevelser av loppet. Själv kan jag inte bidra med så mycket då jag var med i en stor krasch ute på varv 4 av 8… Så jag var aldrig med när loppet avgjordes. Snabb insats av tävlingsfunktionärer och 2 ambulanser hjälpte de som inte kunde fullfölja loppet.

Marcus Larsson (Kungälv) och Cupledande Johan Olsson (Mumien) kom iväg själva nåt varv efter kraschen och drog ifrån en dåligt synkad klunga. Marcus vann spurten och klungan kom in dryga minuten efter.

Johan utökade ledningen i Seniorcupen och Michael Nolin (SMACK) samt ovan nämnda Marcus klättrade upp till 2a respektive 3e plats.

I lagtävlingen blev det synnerligen jämnt! Team CK Mumien.se delade här segern med Sportlife – Kungälv, då båda skrapade ihop 108 poäng vardera. Mumien leder dock stort inför finalen…

Nästa deltävling är också den sista i Seniorcupen för i år – Svanesunds 3-dagars som går 2 till 4 september. Många poäng står på spel och de vanligtvis välarrangerade och roliga tävlingarna på Orust borgar för en spännande final!

Gå nu iväg till sidan för Cupställning och spana in alla poäng.

/Joachim Lyth

Annonser

Vad tycker Du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: