Seniorcupen 2012 är ett faktum!

Seniorcupen fortsätter med en tredje säsong 2012 enligt samma koncept som tidigare. Syftet att kora Sveriges bästa Seniorcyklist sett över hela säsongen, gäller fortfarande.

På grund av ett antal olika anledningar, så kommer Seniorcupen 2012 möjligen att se något annorlunda ut. Vissa skulle säga att den blir ”mindre”… Ett par förändringar är redan klara hur som helst, och det är dessa som driver förändringen av Seniorcupen.

  • Sedan starten har Seniorcupen varit en tvåmanshow, med Jesper Sundewall och Joachim Lyth från CK Crescendo Velo. 2012 så är det bara undertecknad (Joachim) som driver det hela och Jesper kliver av.
  • Namnet förändras också i och med att CK Crescendo Velo utgår. Om någon sponsor eller samarbetspartner är villig att hoppa på, så kan namnet ändras igen. Tills vidare gäller ”Seniorcupen 2012”.
  • På grund av familjeskäl (nykläckt cyklist 11 februari!) så kommer jag ha mindre möjlighet att medverka som Seniorcupens representant ute på de olika deltävlingarna i form av prisutdelare etc. Hur, om och vilka priser vi har 2012 är ännu ej klart. Äran att vinna står såklart kvar som högsta vinsten. De tävlingar jag är ute på kommer jag koncentrera mig i första hand på cyklingen, men kom gärna fram innan eller efter och snacka Seniorcup med mig!

Tävlingsprogrammet blir samma som 2011, och listan till höger är uppdaterad med rätt datum.

Seniorcupens hemsida kommer under den närmaste tiden att uppdateras, gamla grejor från 2011 ska arkiveras och bordet städas inför den nya säsongen! Idag är det 39 dagar kvar till Östgötaloppet…

Annonser
Comments
One Response to “Seniorcupen 2012 är ett faktum!”
  1. Stefan skriver:

    Så bra. Förslag. Lägg upp någon form av kontaktlänk på sidan här. Om man vill nå er, vilket man vill ibland

    Stefan

Vad tycker Du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: