Hammarö GP

Stor klungspurt när kvällens GP avgjordes efter 11 varv på den delvis nya banan, och det var Andreas Stillfors, CK FitForFight.se som drog det längsta strået. De främsta i totalen kom in i klungan, men Gunnar Bäckgren, Norbergs CK tog chansen när det delades ut bonussekunder på spurtvarven och kammade hem 15 friska sekunder. Tack vare detta hårdnade nu kampen i själva etapploppet och Gunnar är endast 4 sekunder efter Viktor Torstensson, Conti Test Team inför söndagens avslutande linjelopp.

I Seniorcupens individuella tävling är det nu två Norbergare på pallen. Jonas Eriksson klättrade upp på en delad andraplats (67 poäng) tack vare en stabil 6e plats på GP loppet. Han delar den med segraren från tempot, Viktor Torstensson, Conti Teast Team.  Annars är det oförandrat på toppen; Gunnar Bäckgren leder på 87 poäng.

I lagtävlingen är det stabilt i toppen, men CK Wänershof klättrade upp på en fin 5e plats tack vare Christer Hermansson (2), Magnus Falk (5) och Henrik Dahlin som kom in som 12a på kvällen lopp = totalt 36 poäng i lagtävlingen!

Läs alla detaljerna här:

GP-loppet  – IndividuelltLag

GP loppet under tävlingen 2011, med totalledaren Johan Lindh i täten.

Annonser

Vad tycker Du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: